OBS: Kundeservice holder lukket fredag d. 24. maj fra kl. 12:00

Klar til kamp?

Du har sikkert allerede begyndt at mærke krilleren uanset, hvor du går hen. Der er røde og hvide trøjer i gadebilledet, og du begynder at nynne "vi er røde..:" Den er god nok - EM magien er i luften. Vi er klar til kamp.

Sommeren er for døren og vejret er godt. Måske du skal se kampene på storskærmene udenfor, hjemme i stuen, eller måske er du staklen, som ikke kan nå hjem at se kampen i tide. Heldigvis kan du streame kampene på farten! Vi har samlet et lille overblik over streamingvenlige produkter, så du kan se alle kampe, uanset hvor du er.

Mis ikke et eneste EM-moment

Med din smartphone i hånden kan du nemt streame kampen i toget, eller tjekke resultatet i bussen. Der er ingen undskyldning for ikke at se kampene. Er din smartphone skærm for lille? Vi har et stort udvalg af smartphones. med i alverdens skærmstørrelser. Store nok til at se kamp på, og små nok til at kunne være i lommen.

Du kan også snige din tablet med på arbejde og se alle kampene, mens du arbejder. Bare du ikke jubler for højlydt, så kan det lade sig gøre.. Har vi hørt fra en ven (hvis du læser med, chef!) 👀 Vi har et stort udvalg af tablets. i forskellige størrelser, så du er klar til kamp.

"Ja! Ja! Ja! NEEEJ!"

Uff. Den følelse, når telefonen dør for strøm, lige når den bare ikke må! Heldigvis kan du gardere mod dette ulykkelige scenario med en powerbank.

"LÅ LÅ LÅ LÅ LÅ LÅ LÅÅÅÅÅÅ". Skal du også have lyden af fodbold helt ind i øresneglen? Eller må du ikke se kampen med lyden skruet max op på tv'et for din bedre halvdel, fordi så vækker du babyen? Vi har din ryg - med et par høretelefoner kan du få hele oplevelsen af kampen. Øldunsten må du selv bidrage med.

Andet har vi ikke at sige end "god kamp!"