Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Apple iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro Max er uden tvivl et fantastisk valg, når du er på udkig efter en pålidelig og kraftfuld smartphone!
Læs mere om produktet

Specifikationer

6.7" Skærmstørrelse
5G
Varenummer 74165
Lignende produkter
 • iphone-14
  iPhone 14
  5.449 kr.
  6.1" Skærmstørrelse
  Apple A15
  Varenummer 73875

Apple iPhone 14 Pro Max

Udsolgt
128 GB | | Meget flot
0 stk, på lager
GreenMind Certificeret
Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
Apple iPhone 14 Pro Max er ofte købt sammen med
button-icon
Buttiker
Køb trygt hos GreenMind
 • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
 • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
 • Hurtig levering.
 • Altid 3 års garanti.
 • Det miljøvenlige alternativ.
 • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
 • Produktbeskrivelse

iPhone 14 Pro Max er en professionel og kraftfuld smartphone, der leverer en fremragende brugeroplevelse. iPhone 14 Pro Max har et fladt design med en glasfront og -bag, forstærket med en rustfri stålramme.

iPhone 14 Pro Max har en 6,7-tommer Super Retina XDR-skærm med ProMotion. Skærmen har en høj opdateringshastighed, hvilket gør det muligt at navigere på telefonen hurtigere og gnidningsløst.

iPhone 14 Pro Max er udstyret med et tredobbelt 12 MP bagkamera-system, der inkluderer en vidvinkel-, en ultravidvinkel- og en telelinse. Dette giver mulighed for 3x optisk zoom ind, 2x optisk zoom ud og op til 15x digital zoom. Night Mode forbedrer billeder taget i svagt lys, og Smart HDR 4 sikrer, at dine billeder har fremragende detaljer i både højlys og skygger. Frontkameraet på 12 MP med TrueDepth-teknologi understøtter også Portrættilstand og Animoji, hvilket gør dine selfies og FaceTime-opkald endnu sjovere.

iPhone 14 Pro Max understøtter 5G-netværk, hvilket giver hurtigere download- og uploadhastigheder, lavere latenstid og en mere pålidelig forbindelse. Dette gør det muligt at streame video i høj kvalitet, spille online spil og downloade store filer hurtigt.

Enheden understøtter både hurtig opladning og trådløs opladning via MagSafe og Qi-standard, hvilket gør det nemt at oplade din telefon uden kabler. MagSafe-teknologien giver også mulighed for at tilføje magnetiske tilbehør som covers og kortholdere. iPhone 14 Pro Max understøtter Dual SIM (nano-SIM og eSIM).

Opdateres til nyeste iOS. Den er tilgængelig i farverne grafit, sølv, guld og dyb lilla med lagringsmulighederne 128, 256. 512 GB og 1 TB.