Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Apple iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro Max har en stor skærm, god kamera og lang batterilevetid. Fås i grafit, sølv, guld og stillehavsblå. Perfekt til dem, der vil have noget af det bedste.
Læs mere om produktet

Specifikationer

6.7" Skærmstørrelse
Apple A14
3G
Varenummer 25253

    Apple iPhone 12 Pro Max

    Udsolgt
    128 GB | | Okay
    0 stk, på lager
    GreenMind Certificeret
    Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
    Apple iPhone 12 Pro Max er ofte købt sammen med
    button-icon
    Buttiker
    Køb trygt hos GreenMind
    • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
    • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
    • Hurtig levering.
    • Altid 3 års garanti.
    • Det miljøvenlige alternativ.
    • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
    • Produktbeskrivelse

    iPhone 12 Pro Max er Apples største og mest avancerede model i 12-serien. Den har et fladt design med en glasfront og -bag, forstærket med en rustfri stålramme.

    Udstyret med en 6,7-tommer Super Retina XDR OLED-skærm med en opløsning på 2778 x 1284 pixels. Skærmen leverer dybe sorte farver, høj kontrast og en maksimal lysstyrke på op til 1200 nits for HDR-indhold. Skærmen understøtter HDR10 og Dolby Vision, hvilket giver en fantastisk visuel oplevelse. True Tone-teknologien justerer automatisk skærmens hvidbalance for at matche det omgivende lys, hvilket giver en mere behagelig visning i alle lysforhold.

    iPhone 12 Pro Max er udstyret med et tredobbelt 12 MP bagkamera-system, der inkluderer en vidvinkel-, en ultravidvinkel- og en telelinse. Dette giver mulighed for 2.5x optisk zoom ind, 2x optisk zoom ud og op til 12x digital zoom.

    Night Mode forbedrer billeder taget i svagt lys, og Smart HDR 3 sikrer, at dine billeder har fremragende detaljer i både højlys og skygger. Frontkameraet på 12 MP med TrueDepth-teknologi understøtter også Portrættilstand og Animoji, hvilket gør dine selfies og FaceTime-opkald endnu sjovere.

    iPhone 12 Pro Max bruger Face ID til sikker oplåsning af enheden og godkendelse af betalinger med Apple Pay. Denne enhed understøtter også 5G-netværk, hvilket giver hurtigere download- og upload hastigheder og en mere pålidelig forbindelse, hvilket gør det muligt at streame video i høj kvalitet, spille online spil og downloade store filer på ingen tid.

    Enheden understøtter både hurtig opladning og trådløs opladning via MagSafe og Qi-standard, hvilket gør det nemt at oplade din telefon uden kabler. MagSafe-teknologien giver også mulighed for at tilføje magnetiske tilbehør som covers og kortholdere.

    Kan opdateres til nyeste iOS. Den er tilgængelig i farverne grafit, sølv, guld og stillehavsblå. Med lagringsmuligheder på 128, 256 og 512 GB har du masser af plads til apps, fotos og videoer.