Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Apple iPhone 12 Mini
iPhone 12 Mini er Apples mindste model i 12-serien, men den går ikke på kompromis med ydeevne og funktioner.
Læs mere om produktet

Specifikationer

5.4" Skærmstørrelse
Apple A14
3G
Varenummer 25145
Lignende produkter
  • iphone-12-pro-max
    iPhone 12 Pro Max
    3.599 kr.
    6.7" Skærmstørrelse
    Apple A14
    Varenummer 25254

Apple iPhone 12 Mini

Udsolgt
64 GB | | Meget flot
0 stk, på lager
GreenMind Certificeret
Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
Apple iPhone 12 Mini er ofte købt sammen med
179 kr.
button-icon
Buttiker
Køb trygt hos GreenMind
  • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
  • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
  • Hurtig levering.
  • Altid 3 års garanti.
  • Det miljøvenlige alternativ.
  • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
  • Produktbeskrivelse

Passer til dem, der søger 5G-understøttelse, OLED-skærme og gode kameraer i en kompakt størrelse. iPhone 12 Mini et fremragende valg, hvis man ønsker en mindre telefon uden at ofre funktionalitet. iPhone 12 Mini har et fladt design med en keramisk skærm, der er fire gange mere modstandsdygtig over for skader ved fald sammenlignet med tidligere modeller. Den har også en aluminiumsramme og en glasbagside.

iPhone 12 Mini har en 5,4-tommer Super Retina XDR OLED-skærm med en opløsning på 2340 x 1080 pixels. Skærmen leverer dybe sorte farver, høj kontrast og en maksimal lysstyrke på op til 1200 nits for HDR-indhold. Skærmen understøtter HDR10 og Dolby Vision, hvilket giver en rigtig god visuel oplevelse. True Tone-teknologien justerer automatisk skærmens hvidbalance for at matche det omgivende lys, hvilket giver en mere behagelig visning i alle lysforhold.

Dobbelt 12 MP kamera-system med vidvinkel og ultravidvinkel. Night mode og Deep Fusion sikrer, at billeder taget i svagt lys og høj kontrast bliver detaljerede. Frontkameraet på 12 MP med TrueDepth-teknologi understøtter også Night mode og 4K Dolby Vision HDR-optagelse.

En af de største opgraderinger i iPhone 12-serien er understøttelsen af 5G-netværk. Dette giver hurtigere download- og uploadhastigheder, lavere latenstid og en mere pålidelig forbindelse, hvilket gør det muligt at streame video i høj kvalitet, spille online spil og downloade store filer på ingen tid. Understøtter hurtig opladning. Den understøtter også trådløs opladning via MagSafe og Qi-standard.



Kører nyeste iOS, som giver adgang til de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer. iPhone 12 Mini understøtter både Nano-SIM og eSIM. Fås med tre forskellige hukommelsesstørrelser: 64, 128 og 256 GB. Den er tilgængelig i en række farverige muligheder - sort, hvid, rød, grøn og blå.