Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Apple iPhone 11 Pro
Med sit tredobbelte kamera, kraftfulde processor og Super Retina XDR-skærm er iPhone 11 Pro et fremragende valg for dem, der ønsker det bedste af det budgetvenlige.
Læs mere om produktet

Specifikationer

5.8" Skærmstørrelse
Apple A13
3G
Varenummer 24615
Lignende produkter
  • iphone-11-pro-max
    iPhone 11 Pro Max
    2.429 kr.
    6.5" Skærmstørrelse
    Apple A13
    Varenummer 24221

Apple iPhone 11 Pro

Udsolgt
256 GB | | Meget flot
0 stk, på lager
GreenMind Certificeret
Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
Apple iPhone 11 Pro er ofte købt sammen med
button-icon
Buttiker
Køb trygt hos GreenMind
  • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
  • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
  • Hurtig levering.
  • Altid 3 års garanti.
  • Det miljøvenlige alternativ.
  • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
  • Produktbeskrivelse

iPhone 11 Pro har et elegant design med en glasfront og -bag, forstærket med en rustfri stålramme.

Den har en 5,8-tommer Super Retina XDR OLED-skærm med en opløsning på 2436 x 1125 pixels. Skærmen leverer dybe sorte farver, høj kontrast og en maksimal lysstyrke på op til 800 nits (1200 nits for HDR-indhold). Skærmen understøtter HDR10 og Dolby Vision, hvilket giver en fantastisk visuel oplevelse. True Tone-teknologien justerer automatisk skærmens hvidbalance for at matche det omgivende lys, hvilket giver en mere behagelig visning i alle lysforhold.

iPhone 11 Pro er udstyret med et tredobbelt 12 MP bagkamera-system, der inkluderer en vidvinkel-, en ultravidvinkel- og en telelinse. Dette giver mulighed for 2x optisk zoom ind, 2x optisk zoom ud og op til 10x digital zoom. Night Mode forbedrer billeder taget i svagt lys, og Smart HDR sikrer, at dine billeder har fremragende detaljer i både højlys og skygger. Frontkameraet på 12 MP med TrueDepth-teknologi skarpe selfies og muliggør funktioner som Face ID.

iPhone 11 Pro bruger Face ID til sikker oplåsning af enheden og godkendelse af betalinger med Apple Pay.

iPhone 11 Pro er udstyret med stereohøjttalere, der leverer en fyldig og klar lydoplevelse. Enheden understøtter både hurtig opladning og trådløs opladning via Qi-standard.

iPhone 11 Pro understøtter Dual SIM (nano-SIM og eSIM). iPhone 11 Pro er kompatibel med den nyeste iOS opdatering og fås i tre farver - space grey, sølv og midnatsgrøn.