Bliv sommerklar med GreenMind

Drømmer du dig også allerede langt, langt væk på en øde sandstrand, med en drink i hånden? Har du allerede smug-pakket din kuffert, så den står klar i hjørnet af stuen og venter på dig? Eller tæller du dagene ned til sommerens mange festivaler? Du er ikke alene!

Vi kan hverken garantere, at du får en solseng ved poolen eller at det ikke regner på festivalen. Til gengæld kan vi garantere, at du og din telefon kan blive klar til sommer. Skulle uheldet være ud på ferien eller festivalen, så har vi også din ryg, da vi hele sommeren tilbyder udvalgt tilbehør og reparationer til halv pris!

GÆLDER HELE SOMMEREN

Den er god nok. Uanset om du skal rejse nu eller først til august, kan du få glæde af disse tilbud. De gælder nemlig hele sommeren* – helt frem til 11. august 2024.

50% PÅ REPARATIONER

Så er du sikret, hvis du taber din telefon, så skærmen går i stykker, eller hvis du vil have nyt batteri før du drager på ferie. Læs mere om vores reparationer her.
Kom ned i en af vores GreenMind butikker med din telefon, og få den hurtigt fikset.

Få halv pris på alle reparationer. Gælder Budget og Premium reservedele.
Skærmskift fra 249,-
Batteriskift fra 249,-

50% PÅ UDVALGT TILBEHØR

Beskyt din telefon mod festivalens strabadser med et cover, og få opladere og kabler nok, så hele familiens elektronik er dækket ind på ferien. Se tilbehør her

Få halv pris på udvalgt GreenMind tilbehør. Gælder kabler, opladere og covers.


* Gælder fra 1. juli 2024 til og med 11. august 2024.