Hvorfor vælge GreenMind?

Overtagelse af garanti og reklamationsret

Når du får repareret din smartphone eller tablet hos GreenMind, så skal du ikke være nervøs for at miste garantien eller reklamationsretten på dit produkt. Vi overtager nemlig begge dele, når vi har haft din smartphone eller tablet inde til reparation.

Klik på knappen nedenfor for at se de nærmere betingelser for overtagelse af garanti og reklamationsret efter reparation.

Kvaliteten er i højsædet

Vi sætter en ære i at levere reparationer af absolut højeste kvalitet. Derfor bruger vi udelukkende markedets bedste reservedele. Kvalitet er også i fokus, når det kommer til vores kundeservice, og vi kan træffes på de fleste tider af døgnet via telefon, mail eller Facebook.

Reparation af alle mærker

Hos GreenMind kan vi tilbyde reparation af smartphones
og tablets af alle mærker og modeller.

GreenMindGO! – mobilt værksted

Med GreenMindGO! bringer vi reparationen til kunden i stedet for reparationen til os. I en travl hverdag har du måske ikke tid til at tage forbi en af vores butikker eller nå på posthuset med den ødelagte smartphone eller tablet, og til dig tilbyder vi nu at komme ud til din bopæl eller arbejdsplads og foretage reparationen i vores mobile værksted. I øjeblikket kan vi tilbyde GreenMindGO! til erhvervskunder og privatkunder i Storkøbenhavn, Aarhus, Odense og Aalborg.

Vores GreenMindGO!-vogn er indrettet som et fuldt funktionsdygtigt værksted med reparationsbord og alt værktøj og reservedele således, at vi kan foretage alle reparationer, som vores kunder måtte have behov for – vandskader undtaget. Så lige meget om du har en iPhone, iPad eller Samsung, så står GreenMindGO! klar til at rykke ud.

Bemærk: Vi kan i øjeblikket desværre ikke tilbyde GreenMindGO! til forsikringskunder.