AARHUS

Find os!
PLACERING

Guldsmedgade 2
8000 Aarhus C

ÅBNINGSTIDER

COVID-opdatering
Åben mandag til fredag 10-18, men med lavere bemanding end normalt.

Normale åbningstider
Mandag – Fredag: kl. 10-18
Lørdag: kl. 10-16

iPhone Reparation i Århus idag! Hos GreenMind Aarhus står vi klar til at servicere din smartphone i hjertet af Aarhus. Vi har en butik midt i Aarhus på Guldsmedgade 2, hvor du er velkommen til at komme forbi med din smartphone, så vi kan hjælpe dig. Vi har WiFi, som du frit kan benytte dig af, imens du venter på, at din smartphone bliver repareret. Vores afdeling i Aarhus bliver serviceret af en receptionist, flere teknikere og en daglig leder, så du ikke skal vente længere end højst nødvendigt på, at din smartphone bliver repareret.

Offentlig transport

Ved at besøge www.rejseplanen.dk kan du nemt planlægge din tur til vores butik på Guldsmedgade 2 med det offentlige.

Klik her for at komme til www.rejseplanen.dk

Parkering

Er du i bil, så er der et begrænset antal parkeringspladser i området omkring Klostertorv og Lille Torv. Det nærmeste parkeringshus er Q-Parks parkeringshus ved Magasin.

SÅDAN FOREGÅR REPARATIONEN AF DIN SMARTPHONE

Hvis du afleverer din smartphone direkte i butikken, kan vi typisk klare reparationen inden for få timer, og du kan tage din telefon med hjem igen senere samme dag. Ved diagnoser af vandskader og lignende vil reparationstiden typisk være længere, og vi tager også forbehold for, at en reservedel ikke er på lager. Vi tilbyder reparation af de fleste modeller.  Den komplette liste kan ses ved at klikke her.

VI SAMARBEJDER MED DANMARKS STØRSTE FORSIKRINGSSELSKABER
GreenMind samarbejder med nogle af Danmarks største forsikringsselskaber. Disse forsikringsselskaber har gennem flere år placeret deres tillid hos GreenMind, når det kommer til at få repareret deres kunders smartphones og tablets. GreenMind har desuden aftaler med flere hundrede forskellige samarbejdspartnere inden for dansk erhverv. Ønsker du også at få tilknyttet din virksomhed til GreenMind, så kontakt os via mail, [email protected], eller telefonisk på 46 97 50 50. For mere information om, hvad GreenMind kan tilbyde din virksomhed, klik her.