AALBORG

Find os!
PLACERING

Bispengade 22
9000 Aalborg

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Fredag: kl. 10-18
Lørdag: kl. 10-16

Hos GreenMind er vi specialister i reparation af smartphones, tablets og computere. Vi har valgt at placere vores butik i Aalborg centralt, lige på gågaden (Bispensgade 22). Dette har vi gjort for at vores kunder har nemt ved at finde os, samt har mulighed for at kombinere deres smartphone- og tabletreparation med shopping midt i Aalborg by.

Offentlig transport

Hvis du kommer med offentlig transport til butikken, så kan du tage buslinie 15, 16, 17 og S2 til Vingårdsgade, som blot ligger få minutters gang fra iRep.DK i Aalborg. Du kan også vælge at stå af på Borgergade/Jomfru Ane Gade – Ved dette busstoppested stopper følgende linier: 13, 2H, 1M, 1L, 1B, S3, 1C, 2C, S2, 12, 1J, 2K, 2D, 2A. Derudover er der naturligvis også mulighed for at stå af på Aalborg Banegård og gå ned ad boulevarden, hvilket tager ca. 10 minutter.

Parkering

Er du i bil, er der parkeringsmuligheder i gaderne tæt på butikken – eksempelvis Vesterå. Parkeringshuset Q-Park Palads ligger også inden for gåafstand.

SÅDAN FOREGÅR REPARATIONEN AF DIN SMARTPHONE

Hvis du afleverer din smartphone direkte i butikken, kan vi typisk klare reparationen inden for få timer, og du kan tage din telefon med hjem igen senere samme dag. Ved diagnoser af vandskader og lignende vil reparationstiden typisk være længere, og vi tager også forbehold for, at en reservedel ikke er på lager. Vi tilbyder reparation af de fleste modeller.  Den komplette liste kan ses ved at klikke her.

VI SAMARBEJDER MED DANMARKS STØRSTE FORSIKRINGSSELSKABER
GreenMind samarbejder med nogle af Danmarks største forsikringsselskaber. Disse forsikringsselskaber har gennem flere år placeret deres tillid hos GreenMind, når det kommer til at få repareret deres kunders smartphones og tablets. GreenMind har desuden aftaler med flere hundrede forskellige samarbejdspartnere inden for dansk erhverv. Ønsker du også at få tilknyttet din virksomhed til GreenMind, så kontakt os via mail, salg@greenmind.dk, eller telefonisk på 46 97 50 50. For mere information om, hvad GreenMind kan tilbyde din virksomhed, klik her.