GreenMindAcademy

- lær at holde liv i elektronikken

GreenMind Academy blad

Bliv iPhone reparatør - niveau 1 for 5.499 DKK

COVID-19: Pga. Covid-19 og dertilhørende restriktioner er kurserne udsat på ubestemt tid.
Du kan skrive dig op her på siden, for at modtage information omkring nye datoer.

Modtag informationer om fremtidige GreenMind Academy kurser

Hvis du udfylder denne formular, så bliver du skrevet op til at modtage info om næste kursus, når datoerne kendes.

GREENMIND ACADEMY

LÆR AT REPARERE IPHONES OG IPADS

Hos GreenMind Academy tilbyder vi kurser i en af vores kernekompetencer: Reparation af elektronik.

Her kan du få en helt unik mulighed for at blive undervist af en af landets førende eksperter, som har udført langt over 20.000 reparationer på smartphones og tablets.

Vores kurser er oplagte til dig, som har en interesse indenfor elektronik og gerne vil lære de basale og måske endda på længere sigt mere komplekse reparationer på iPhone og iPad-modellerne.

Måske du selv går med en drøm om en dag at blive selvstændig og drive dit eget værksted? Det kan også være, at du til daglig arbejder i en IT-afdeling, som kunne have behov for at servicere jeres egne iPhones eller iPads? I begge tilfælde vil et kursus hos GreenMind Academy være et oplagt sted at starte.

Vi glæder os til at tage imod dig!

Næste kursus

Niveau 1 – Introkursus til iPhone-reparation

Hvor?
GreenMind Academy
Banevingen 14A
2200 København N

Hvornår?
Datoerne for næste kursus er ukendte, på nuværende tidspunkt.

Modtag informationer om fremtidige GreenMind Academy kurser

Hvis du udfylder denne formular, så bliver du skrevet op til at modtage info om næste kursus, når datoerne kendes.

Hvad koster det?
Intropris: 5499,-

Hvad lærer man?
Fejlfinding, diagnosticering og reparation af de mest almindelige problemer på iPad- og iPhone-enheder. Bl.a.:

 • Fejlsøgning på enheder
 • Udskiftning af batteri
 • Udskiftning af skærm

Er der adgangskrav til kurset?
Introkurset er for alle og kræver ikke forudgående kursus eller kendskab til kursets emner.

På sigt vil vi tilbyde kurset ”Niveau 2: Udvidet kursus i iPhone-reparation”, som er en overbygning til dette kursus, hvor man lærer mere avancerede reparationer.

Er kurset til private eller virksomheder?
Kurset er for både privatpersoner og virksomheder. Vi tilbyder fakturabetaling til virksomheder.

Erhverv

Kunne din virksomhed også drage nytte af en in house iPhone-reparatør, som kan servicere jeres iPhones og iPads? Hos GreenMind er vi eksperter i elektronikreparation. Vores Introkursus uddanner din medarbejder i de mest almindelige iPad og iPhone-reparationer.

Læs hvad vi kan tilbyde din virksomhed

Privat

Tilføj nye kompetencer til dit CV med et kursus i iOS-reparation. Vores Introkursus er oplagt til dig, der har en interesse for elektronik og ønsker at lære at foretage de mest almindelige reparationer på iPads og iPhones. På bare 5 dage er du klar til at udføre din første reparation.

Læs hvad vi kan tilbyde dig som privatperson

Mød underviseren

Henrik Lissau
10 års erfaring med telefonreparationer.
Kvalitetsansvarlig hos GreenMind

Undervisningmetode
Undervisningen vil fokusere på praktisk hands on erfaring. Vi vil starte med at gennemgå en række sikkerhedsmæssige instrukser men derefter hurtigt kaste os ud i praktisk erfaring med fejlsøgning, skærmskift, batteriskift samt andre reparationer på en masse enheder.

Hvem er vi?

Hos GreenMind er vi eksperter i elektronik. Vi startede i 2009 under navnet iRep. Siden har vi opnået mere end 10 års erfaring med reparation af elektronik og har over 300.000 udførte reparationer bag os. Det gør os til en af de største aktører indenfor reparation af elektronik i Danmark.

Vi er Danmarks største uafhængige reparatør af elektronik og fast reparatør for forsikringsselskaber som Tryg, Topdanmark og Købstædernes Forsikring samt store virksomheder som Bestseller, Arla og Kromann Reumert.

Vores mission er at forlænge levetiden på elektronik og derved undgå unødvendig belastning af miljøet. Vores koncept har udviklet sig og vi tilbyder i dag både reparation samt køb og salg af brugt elektronik. Vi har over 50 ansatte og 6 butikker fordelt rundt omkring i Danmark.

Vi er reparatør for disse firmaer

Kendt fra disse medier

5 gode grunde til at tage vores kurser

 • Adgang til billige reservedele
  GreenMind reparerer årligt over 60.000 enheder. Det giver os stordriftsfordele, når vi handler reservedele. Når du tilmelder dig et af vores kurser, får du mulighed for at handle reservedele igennem os til de samme lave priser, som vi betaler.
 • Et kæmpe marked
  Du vil blive undervist indenfor en branche, som er i rivende udvikling og allerede på verdensplan er en milliardforretning. Hvor mange kender du ikke, som på et tidspunkt har ødelagt deres skærm?
 • Pædagogisk undervisning
  Vores kurser er bygget op, så du kan lære at reparere iPads og iPhones, selv uden foregående kendskab til smartphonereparation. På blot 5 dage har du nok grundviden til selv at kunne foretage de mest gængse reparationer.
 • Lær af de bedste
  Siden 2010 har vi i GreenMind udført mere end 300.000 reparationer, og vores teknikere udfører dagligt tilsammen over 200 reparationer. Vi er eksperter i reparation - og vi lærer dig alle de små tips og tricks til effektiv og hurtig reparation af iPad og iPhones.
 • Udvid din værktøjskasse og dit CV
  På kurset udleverer vi professionelt værktøj, som du beholder efter endt kursus. Efter gennemført kursus får du desuden en GreenMind Academy-certifikat, som bevis på de nye færdigheder, du har tilegnet dig gennem kurset.
Et boomende marked for iPhone reparation

I løbet af de seneste 15 år er behovet for iPhone reparation og andre mobilreparationer steget kraftigt. Det skyldes blandt andet, at den teknologiske udvikling har taget fart, mens en stigende digitalisering har gjort os nærmest afhængige af vores mobiltelefoner. Står vi derfor pludselig med en ødelagt skærm eller på anden vis ødelagt smartphone har vi akut brug for at få den repareret.

Mange søger derfor billige mobilreparationer, og fordi mange taber deres telefoner og står tilbage med en smadret skærm, er der især stor efterspørgsel på iPhone skærm reparation så billigt som muligt. Derfor oplever vi også en stigende interesse for at kunne udføre reparationer som skærmreparation og anden iPhone reparation hjemme.

Lær at reparere iPhone med et kursus hos GreenMind Academy

Ved at tage et kursus hos GreenMind Academy er du godt på vej til selv at kunne udføre forskellige iPhone reparationer. Du vil lære alt fra udskiftning af iPhone batteri samt udskiftning af alt fra en iPhone 6 skærm og iPhone 7 skærm til en iPhone X skærm.

Der er mange gode grunde til at tage et kursus i iPhone reparation. Det kan være, at du ønsker at lære iPhone reparation med henblik på at søge job hos en eksisterende mobilreparatør, blot ønsker at kunne udføre iPhone reparation hjemme på hobbyplan, eller måske sidder du i IT-afdelingen i en virksomhed, der ønsker at nedbringe de omkostninger, der er forbundet med at sende iPhone reparationer og andre mobilreparationer ud af huset. Her kan der opnås en besparelse ved at uddanne en in house-reparatør på et af vores kurser, som samtidig giver adgang til iPhone reservedele til en reduceret pris gennem GreenMinds leverandørportal. Det kan også være, at du ønsker at lære om iPhone reparation, fordi du har en ambition om at starte din egen forretning. Uanset dine ambitioner er vores introkursus et godt sted at starte – og du kan med fordel tage vores supplerende kursus Udvidet kursus i iPhone-reparation, hvis du ønsker at udvikle dine tekniske færdigheder.

Overvejer du at starte din egen forretning med iPhone reparation?

Hvis du har gået med tanker om at skabe din egen forretning, har der aldrig været et bedre tidspunkt at blive smartphonereparatør på. Gennem de sidste 15 år er behovet for særligt iPhone reparation steget kraftigt. Dette er et behov, der fortsat vil stige, så længe de seneste mange års tendens med øgede priser på nye modeller fortsætter.

Der hersker i samfundet et øget fokus på bæredygtighed. Det har præget forbrugerkulturen og skabt opmærksomhed omkring fordelene ved at genbruge samt at skifte mindre ud og passe på sine ting, så de holder længst muligt. Det betyder også øget et øget fokus på reparation. Genbrug og bæredygtighed er blevet ”trendy”, og reparation af iPhones er derfor ikke længere kun relevant for de forbrugere, hvor den nyeste iPhone økonomisk er uden for rækkevidde.

Hvorfor tilbyder GreenMind kurser i iPhone reparation?

GreenMinds rejse med reparation af elektronik startede i 2009. Dengang udførte vi iPhone reparation under navnet ”iRep.DK”. Vi var pionerer på den danske scene for mobilreparationer og måtte derfor også hurtigt sande, at der ikke fandtes iPhone reparationskurser i Danmark. Vi måtte i stedet prøve os frem og ty til skrevne guides og videoer på nettet. Vi savnede i høj grad muligheden for, at en instruktør kunne vise os hvordan man foretog de forskellige typer af reparationer.  Netop derfor tilbyder vi i dag det mobilreparationskursus, vi dengang selv savnede. Vores Introkursus til iPhone-reparation er til nye aspiranter, der ønsker at lære iPhone reparation og reparation af iPads, mens vores udvidede kursus i iOS-reparation er til dig, der har lidt kendskab til iPhone reparation eller har taget vores introkursus og ønsker at blive endnu skarpere til at reparere iPhones og iPads.

iPhone reparation er et bidrag til et bedre miljø

Ønsker du at være med til at sikre livet for tusindvis af smartphones? Ønsker du at være med til at bidrage til at mindske elektronisk affald ved at sørge for at færre smartphones bliver kasseret? Og ønsker du samtidig at tjene penge på det?

Vores kurser i reparation er et godt udgangspunkt for at komme i gang med iPhone reparation. Vi klæder vi dig på med den erfaring og kompetence, som vi har opnået gennem de seneste 10 år og sørger for at give dig værktøjerne til at undgå de fejl, man typisk begår i en opstartsfase. På den måde kommer du hurtigere i gang med at tjene penge på iPhone reparation, hvis du har ambitioner om at starte din egen forretning. Samtidig er du med til at gøre en positiv forskel for miljøet, fordi du gennem hver iPhone reparation holder liv i elektronikken og forlænger dens levetid.

Kursusoversigt

Niveau 1

Introkursus til iPhone-reparation

FÅ PLADSER TILBAGE
Dette kursus er for dig, som aldrig før har stiftet bekendtskab med reparation af iPhones eller har minimal erfaring. Du vil gerne lære at reparere på hobbyplan eller ønsker at tage det som et led af et videre forløb.

Læs mere

Niveau 2

Udvidet kursus i iPhone-reparation

KOMMER SNART
Dette kursus er for dig, som har gennemført Niveau 1 eller har erfaring med reparation af iPhones og iPads og nu ønsker at bygge mere på. Hvis du ønsker at åbne en forretning og reparere på kunders telefoner, er dette kursus perfekt for dig.

Læs mere

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på alle de mest alm. spørgsmål om vores kurser.

Du starter med at vælge det kursus, der passer til dit niveau. Når du klikker dig ind på det ønskede kursus, vil der i nederste højre hjørne fremgå en boks, hvor der står “Tilmeld dig her”. Her bliver du præsenteret for to betalingsmuligheder, som afhænger af, om du er privat kunde eller erhvervskunde. Når du vælger betalingsmulighed, vil du blive dirigeret til betalingssitet, hvor du skal vælge de datoer, du ønsker at tage kurset. Det er samtidig her, du fuldfører din tilmelding gennem betaling for kurset.

For at sikre os, at der er nok tilmeldte på et kursus, til at vi kan afholde det, er der tilmeldings- samt betalingsfrist senest 1 måned før afholdelse af kurset.

Ja, det kan du. Vores ”introkursus til iPhone-reparation” er designet til dig, der ikke har forudgående erfaring med reparation af elektronik. Her vil du blive guidet igennem de nødvendige sikkerhedsprocedurer samt blive introduceret for udstyr og værktøj – og du vil modtage fuld støtte fra vores erfarne instruktører gennem hele kurset.

Du framelder dig et kursus ved at sende en mail til [email protected] Noter i emnefeltet at du ønsker at framelde dig et kursus samt hvilket kursus og hvilke datoer, du er tilmeldt. F.eks.: ”Framelding – Introkursus – ugekursus 2/11 – 9/11 – 2020”.

Afmeldingspolitik:
Senest 30 dage før kursusstart = 100% refusion.
Senest 14 dage før kursusstart = 50% refusion.
0 – 14 dage før kursusstart = 0% refusion

Hvis du er blevet syg og er forhindret i at deltage i et kursus, som du er tilmeldt, skal du kontakte os på [email protected] eller på 46975050.

Der er betalingsfrist senest 1 måned før afholdelse af et kursus. Betaling foregår med betalingskort via greenmind.dk. Betaler du som virksomhed, kan du desuden vælge at betale med faktura via CVR-nummer.

Alle vores kurser er inklusive forplejning. Der vil være frokost eller aftensmad (sandwich) samt fri adgang til sodavand og snacks.

Der er parkeringspladser ved vores kursuslokaler. Vi kan dog ikke garantere, at der vil være en ledig plads, når du ankommer.

Det varierer hvor mange kurser, vi udbyder i en given periode. Ofte tilbyder vi et kursus som hhv. ugekursus, hvor undervisningen foregår om dagen samt som månedskursus, hvor undervisningen foregår om aftenen.

Når du klikker dig ind på det kursus, du er interesseret i, vil du kunne se planlagte datoer for afholdelse af netop det kursus.

Vi holder løbende øje med situationen og følger myndighedernes anbefalinger. Vi har indrettet vores kursuslokaler, så det er muligt at holde god afstand, ligesom vi har håndsprit til rådighed og sørger for at rengøre og afspritte vores kursusfaciliteter dagligt. Du vil få udleveret dit eget værktøj, som udelukkende er til eget personligt brug.

Skulle det ske, at vi er nødt til at aflyse et kursus pga. Covid-19 vil du selvfølgelig få refunderet det fulde beløb, du har betalt for kurset.

Når du gennemfører et af vores kurser modtager du et kursuscertifikat, som viser hvilke færdigheder, du har tilegnet dig på det kursus, du har deltaget i. Du kan eksempelvis vedlægge certifikatet ved dit CV, som et bevis, på de kompetencer du besidder, efter endt kursusforløb.

Vi tilbyder dig et GreenMind-certifikat efter endt kursus, som bevis på de færdigheder du har tilegent dig via vores kursus. Vi er dog ikke affilieret med Apple og tilbyder derfor ikke et Apple-certificeret kursus. Ønsker du at blive certificeret af Apple, skal du tage direkte kontakt til Apple.

Du kan finde det meste af den info, du har brug for, her på siden. Men du vil modtage en mail med praktisk information om det kursus, du er tilmeldt senest 14 dage før kursusstart.

På nuværende tidspunkt tilbyder vi udelukkende kurser på dansk

Du vil få bekræftet kursets afholdelse senest 30 dage før datoen for kursusstart. Hvis kurset er fuldt booket tidligere end dette, vil du få bekræftet kursets afholdelse, når kurset er fuldt booket.

Der er som udgangspunkt 5 – 10 deltagere på vores kurser. Med et deltagerantal på mellem 5 og 10 personer, har vores instruktører mulighed for at sikre sig, at alle deltagerne er med hele vejen igennem kurset og opnår de læringsmål og færdigheder, der er sat for kurset.

På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke kurser, hvor overnatning er inkluderet.

Hvis du ønsker at deltage i et kursus, som er fuldt booket, kan du sende en mail til os på [email protected] Så skriver vi dig op og kontakter dig, hvis der bliver en ledig plads på det ønskede kursus.

Du behøver ikke at medbringe noget på kurset. Vi udleverer alt fornødent udstyr og sørger for frokost og forplejning. Du vil få udleveret en notesblok og en kuglepen, men ønsker du at tage noter på en computer eller tablet, skal du selv medbringe denne.

SEND DIT SPØRGSMÅL TIL OS

...eller ring til os på 46975050

Hvor foregår det?

Vi afholder alle vores kurser i flotte, lyse lokaler ved vores hovedkontor i København N.

GreenMind Academy
Banevingen 14A
2200 København N