Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge iPhone Xr
Læs mere om produktet

Specifikationer

Varenummer 25647
Lignende produkter
  • iphone-x-uden-face-id
    iPhone X (Uden Face ID)
    1.519 kr.
    SKU 82026
Apple iPhone Xr
1.879 kr.
128 GB | | Meget flot
Lagerplads
64 GB
128 GB
256 GB
Kosmetisk stand og farve
Som ny
Meget flot
Okay
Fuldt funktionsdygtigt Har mindre kosmetiske skrammer og ridser
Meget flot stand kan du få i disse farver: (PRODUCT)RED
Ekstra tilbehør
Pris og levering
Kontant uden abonnement 1.879 kr.
Kun i butik
Inkl. Telenor abonnement
0 kr. Telenor logo
insurance
Levering fra 29 kr.
Vi afsender næstkommende hverdag
insurance
Hent i butik
På lager i 0 butikker
Kan afhentes indenfor 2 timer
Tag dine gamle devices med ned i en af vores mange butikker, og hør hvad du kan få for dem. Find din pris for udvalgte produkter her
GreenMind Certificeret
Vi har købt og solgt mange tusinde elektroniske enheder. Kun dem, der består vores inspektion, tilbydes med GreenMind Certificering. Se certificerings krav her
iPhone Xr er ofte købt sammen med
149 kr.
129 kr.
679 kr.
button-icon
Buttiker
Køb trygt hos GreenMind
  • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
  • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
  • Hurtig levering.
  • Altid 3 års garanti.
  • Det miljøvenlige alternativ.
  • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
  • Produktbeskrivelse

Med iPhone Xr får du en stilren iPhone spækket med Apples nyeste banebrydende teknologi. IPhone XR kommer i farverne Hvid, Gul, Sort, Koral, Blå og Rød og produceres i 64, 128 og 256 GB hukommelse.

iPhone Xr er en del af Apples X-serie, der består af fire modeller; iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr.

IPhone Xr har en stor 6,1” Liquid Retina LCD-skærm, der strækker sig fra kant til kant, hvilket giver mest mulig plads til visning af indhold, mens smartphonens størrelse fortsat gør, at den kan betjenes med én hånd. Skærmen har en 1792×828 opløsning med 326 pixel per inch, hvilket sikrer at du med en iPhone Xr får de fineste detaljer vist. Smartphonens True Tone teknologi gengiver farverne præcist og giver en superb lysstyrke.

IPhone Xr er udstyret med to kameraer - et foran og et bagpå. Bag Kameraet med 12 megapixels gør det muligt at tage højkvalitets billeder selv ved lav belysning. Sensoren er udstyret med en vidvinkel linse og den optiske billedstabilisator gør det muligt at tage billeder af hurtige objekter med stor præcision og klarhed. Kameraet gør det ligeledes muligt at filme ultraskarpe 4K videoer.

IPhone Xrs andet kamera er et frontvendt True Depth 7 megapixel kamera, hvilket giver dig mulighed flotte selfies og gruppebilleder i høj kvalitet. Med smartphonens Portrait Lightning funktion er det muligt at foretage Full HD videoopkald.

IPhone Xr har haptisk Touch, hvorfor du ikke behøver knapper - du skal blot trykke på skærmen for at vække smartphonen, swipe op for at tilgå startskærmen eller swipe ned for at få dine notifikationer vist. Derudover har iPhone Xr ansigtsgenkendelse, hvor du kan låse smartphonen op eller godkende betalinger med et enkelt blik. Takket være smartphonens avancerede A12 Bionic neutral motor er dine personlige informationer opbevaret krypteret i med høj sikkerhed, og som tilpasser sig dit ansigt som det ændrer sig.

IPhone Xr er kompatibel med IOS 15, og understøtter både Nano sim-kortlæser og eSIM. eSIM kan bestilles via. teleselskaberne.

For at give smartphonen ekstra styrke og øge dens levetid tilkøb vores skærmbeskyttelse og/eller et stilet cover.