Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge iPhone 14 Plus
Læs mere om produktet

Specifikationer

6.7" Skærmstørrelse
Apple A15
5G
Varenummer 73988
Lignende produkter
  • iphone-14
    iPhone 14
    5.179 kr.
    6.1" Skærmstørrelse
    Apple A15
    Varenummer 73886
  • iphone-14-pro-max
    iPhone 14 Pro Max
    7.369 kr.
    6.7" Skærmstørrelse
    Varenummer 74168
Apple iPhone 14 Plus
5.329 kr.
128 GB | | Okay
Lagerplads
128 GB
256 GB
512 GB
Kosmetisk stand og farve
Som ny
Meget flot
Okay
Produktet er gennemtestet og fuldt funktionsdygtigt. Produktet har en højere grad af kosmetiske brugsspor såsom skrammer og ridser, og måske buler i metalramme, cover eller lakering.
Okay stand kan du få i disse farver: Midnat
Ekstra tilbehør
Pris og levering
Kontant uden abonnement 5.329 kr.
Kun i butik
Inkl. Telenor abonnement
0 kr. Telenor logo
insurance
Levering fra 29 kr.
Vi afsender næstkommende hverdag
insurance
Hent i butik
På lager i 0 butikker
Kan afhentes indenfor 2 timer
Tag dine gamle devices med ned i en af vores mange butikker, og hør hvad du kan få for dem. Find din pris for udvalgte produkter her
GreenMind Certificeret
Vi har købt og solgt mange tusinde elektroniske enheder. Kun dem, der består vores inspektion, tilbydes med GreenMind Certificering. Se certificerings krav her
iPhone 14 Plus er ofte købt sammen med
149 kr.
1.349 kr.
button-icon
Buttiker
Køb trygt hos GreenMind
  • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
  • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
  • Hurtig levering.
  • Altid 3 års garanti.
  • Det miljøvenlige alternativ.
  • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
  • Produktbeskrivelse

Apple iPhone 14 Plus er en af de mest avancerede smartphones på markedet med en fantastisk skærm, lynhurtig processor og fremragende kamera. IPhone 14 Plus er udstyret med en A15 Bionic chip, der giver en utrolig ydeevne og strømbesparelse. Denne chip er også designet med høj sikkerhed for at beskytte dine data. Batteriet på iPhone 14 Plus er også imponerende, og det giver en lang batterilevetid, så du kan bruge din smartphone hele dagen uden at skulle oplade den. Samtidig er batteriet også holdbart og kan holde i flere år, selv efter gentagne opladninger. Hos GreenMind sikrer vi, at alle vores brugte iPhones, inklusive iPhone 14 Plus, kommer med et batteri, der har en sund og lang levetid, så du kan nyde din smartphone i lang tid. Iphone 14 Plus fås i 128 GB, 256 GB og 512 GB, så du får meget plads til en billig pris.

Skærmen på iPhone 14 Plus er en stor og levende 6,1 tommer OLED-skærm. Den leverer skarpe og levende farver og viser alt indhold med høj opløsning. Med den store skærm kan du se videoer, surfe på nettet og arbejde med flere apps på én gang uden at miste overblikket. Alt i alt, hvis du værdsætter en fantastisk skærmoplevelse, vil iPhone 14 Plus ikke skuffe dig. Med dens store skærm og imponerende OLED-teknologi får du en visuel oplevelse, der virkelig skiller sig ud og får alt dit indhold til at se utroligt ud.

Kameraet på iPhone 14 Plus er en af de vigtigste funktioner på denne avancerede smartphone. Med et 12 megapixel hovedkamera og et 12 megapixel ultravidvinkelkamera, kan du tage fantastiske billeder og optage videoer i høj kvalitet. Det indeholder også avancerede funktioner som Night mode, som giver dig mulighed for at tage imponerende billeder i mørke omgivelser, og Deep Fusion, som bruger avanceret maskinlæring til at skabe skarpere og mere detaljerede billeder. Uanset om du er en professionel fotograf eller bare elsker at tage billeder og optage videoer, vil kameraet på iPhone 14 Plus imponere dig med sine avancerede funktioner og imponerende kvalitet.