Vær med i vores EM konkurrence!

SPAR 20 %

Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Latitude 5290
Læs mere om produktet

Specifikationer

12.3" Skærmstørrelse
Intel Core i5 8350U 1.6 GHz
8 GB RAM
Intel UHD Graphics
Windows 10 Styresystem
Varenummer 93514
    DELL Latitude 5290
    2.959 kr. 3.699 kr.
    12.3" | 1.6 GHz | 256 GB [SSD] | 8 GB
    Kosmetisk stand
    Som ny
    Meget flot
    Okay
    Produktet er gennemtestet og fuldt funktionsdygtigt. Produktet har mindre kosmetiske brugsspor, såsom skrammer og ridser.
    Pris og levering
    Kontant uden abonnement 2.959 kr.
    Kun i butik
    Inkl. Telenor abonnement
    0 kr. Telenor logo
    insurance
    Levering fra 29 kr.
    Vi afsender næstkommende hverdag
    insurance
    Hent i butik
    På lager i 0 butikker
    Kan afhentes indenfor 2 timer
    Tag dine gamle devices med ned i en af vores mange butikker, og hør hvad du kan få for dem. Find din pris for udvalgte produkter her
    GreenMind Certificeret
    Vi har købt og solgt mange tusinde elektroniske enheder. Kun dem, der består vores inspektion, tilbydes med GreenMind Certificering. Se certificerings krav her
    Latitude 5290 er ofte købt sammen med
    3.099 kr.
    button-icon
    Buttiker
    Køb trygt hos GreenMind
    • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
    • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
    • Hurtig levering.
    • Altid 3 års garanti.
    • Det miljøvenlige alternativ.
    • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
    • Produktbeskrivelse

    DELL Latitude 5290 er en kraftfuld og bærbar computer, der er perfekt til både studie, arbejde og underholdning. Med en skærmstørrelse på 12,3 tommer er den nem at transportere og passer perfekt til dem, som ofte er på farten.

    Denne model er udstyret med en hurtig 1,6 GHz processor, der sikrer en effektiv og problemfri ydeevne. Med 8 GB RAM kan du køre flere programmer og opgaver samtidigt uden problemer. DELL Latitude 5290 har også en imponerende lagerkapacitet på 256 GB, hvilket giver dig masser af plads til at gemme dine filer, dokumenter og mediefiler. Denne bærbare computer er også udstyret med et fuldt tastatur og en stor touchpad for nem navigation og brugervenlighed. Den har også en indbygget HD-webcam og højttalere, så du kan nyde videoer og lyd i høj kvalitet.

    Denne bærbare computer leveres med en lang række tilslutningsmuligheder, herunder USB 3.0-porte, HDMI-port og et SD-kortslot, så du nemt kan tilslutte eksterne enheder og udvide din lagerplads. DELL Latitude 5290 er også udstyret med den nyeste Wi-Fi-teknologi, der giver dig en hurtig og stabil internetforbindelse, uanset hvor du er. Den har også et langvarigt batteri, der giver dig mulighed for at arbejde og underholde dig i timevis, uden at skulle tænke på opladning.

    Uanset om du er en professionel på farten eller en studerende, der har brug for en pålidelig og kraftfuld bærbar computer, er DELL Latitude 5290 det perfekte valg. Med sin fremragende ydeevne, imponerende lagerkapacitet og holdbare design kan den klare alle dine behov.