Hvad sker der med mine data (billeder, sms’er etc.), hvis jeg sælger min smartphone eller tablet til jer?

Når vi får en smartphone eller tablet ind, så sørger vi som det første for at nulstille enheden, så alt dit data bliver slettet. Derfor er det også et krav, at Find min iPhone er deaktiveret, da Apple-enheder ikke kan nulstilles med denne funktion aktiveret.

Du er selvfølgelig også velkommen til at nulstille enheden selv, inden du indleverer den.