COVID-19: Pga. Covid-19 og dertilhørende restriktioner er kurserne udsat på ubestemt tid.
Du kan skrive dig op her på siden, for at modtage information omkring nye datoer.

GreenMind Academy

Går du med en drøm om at blive en del af elektronikbranchen, som er i rivende udvikling? Måske vil du gerne være bedre stillet til et job som tekniker hos en eksisterende reparatør? Eller måske drømmer du om at blive selvstændig og drive dit eget værksted? GreenMind Academys kurser giver dig hands on erfaring og gør dig – på bare 5 dage – klar til at udføre din første reparation.

Hos GreenMind er vi eksperter i elektronikreparation. Vores Introkursus til iPhone-reparation er til dig, der har en interesse indenfor elektronik og ønsker at lære de basale og mest almindelige reparationer af iPad- og iPhone-enheder. Der er mulighed for efterfølgende at bygge på med vores udvidede kursus i iPhone-reparation, hvis du ønsker også at kunne foretage avancerede reparationer.

Modtag informationer om fremtidige GreenMind Academy kurser

Hvis du udfylder denne formular, så bliver du skrevet op til at modtage info om næste kursus, når datoerne kendes.

5 gode grunde til at tage vores kurser

 1. Adgang til billige reservedele
  GreenMind reparerer årligt over 60.000 enheder. Det giver os stordriftsfordele, når vi handler reservedele. Når du tilmelder dig et af vores kurser, får du mulighed for at handle reservedele igennem os til de samme lave priser, som vi betaler.
 2. Et kæmpe marked
  Du vil blive undervist indenfor en branche, som er i rivende udvikling og allerede på verdensplan er en milliardforretning. Hvor mange kender du ikke selv, som på et tidspunkt har ødelagt deres skærm?
 3. Pædagogisk undervisning
  Vores kurser er bygget op, så du får hands on erfaring og lærer at reparere iPhones, selv uden foregående kendskab til smartphonereparation. På blot 5 dage har du nok grundviden til selv at kunne foretage de mest gængse reparationer.
 4. Lær af de bedste
  Siden 2010 har vi i GreenMind udført mere end 300.000 reparationer, og vores teknikere udfører dagligt tilsammen over 200 reparationer. Vi er eksperter i reparation – og vi lærer dig alle de små tips og tricks til effektiv og hurtig reparation af iPad- og iPhone-enheder.
 5. Udvid din værktøjskasse og dit CV
  På kurset udleverer vi professionelt værktøj, som du beholder efter endt kursus. Så er du klar til at udføre din første reparation med det samme – uden yderligere opstartsudgifter. Efter gennemført kursus får du desuden et GreenMind Academy-certifikat, så du har et bevis til dit CV på de nye færdigheder, du har tilegnet dig.

Mød underviseren

Henrik Lissau
10 års erfaring med telefonreparationer.
Kvalitetsansvarlig hos GreenMind

Undervisningmetode
Undervisningen vil fokusere på praktisk hands on erfaring. Vi vil starte med at gennemgå en række sikkerhedsmæssige instrukser men derefter hurtigt kaste os ud i praktisk erfaring med fejlsøgning, skærmskift, batteriskift samt andre reparationer på en masse enheder.

Nye kompetencer til dit CV

 

Efter endt kursus vil du have tilegnet dig følgende færdigheder:

 • Basale diagnosticeringer af iOS-enheder
 • Udskiftning af batteri på iPhone og iPad
 • Udskiftning af skærm på iPhone og iPad
 • Udskiftning af flex-kabler på nyere iPhone og iPad-modeller. Flex-kabler forbinder eksempelvis WiFi og logic-boardet.
 • Udskiftning af mikrofon
 • Udskiftning af højtaler
 • Udskiftning af kamera

5.499 kr. inkl. moms

Modtag informationer om fremtidige GreenMind Academy kurser

Hvis du udfylder denne formular, så bliver du skrevet op til at modtage info om næste kursus, når datoerne kendes.

På GreenMind Academys Introkursus til iPhone-reparation lærer du at fejlfinde, diagnosticere og reparere de mest almindelige problemer på iOS-enheder. Undervisningen vil tage udgangspunkt i et teoretisk grundlag, men vil også have stort fokus på praktisk læring. Du vil få udleveret testenheder, som du vil få rig mulighed for at øve dig på – selvfølgelig med støtte fra vores erfarne instruktører, så du kan opbygge selvtillid og praktisk erfaring til at kunne reparere for dig selv.

Efter endt kursusforløb vil du have en forståelse for hvordan iPad- og iPhone-enheder er opbygget, samt hvordan du adskiller og samler disse. Du vil forstå vigtigheden af at implementere sikkerhedsprocedurer og opnå praktisk erfaring i brugen af værktøj og udstyr. Du vil samtidig være i stand til at fejlfinde og diagnosticere de mest almindelige problemer på iPads og iPhones.

På kurset vil vi gennemgå følgende:

 • Introduktion til fejlfinding og diagnosticering af iOS-enheder
 • Gennemgang af værktøj og udstyr til elektronikreparation
 • Sikkerhedsprocedurer og ”best practice” inden for elektronikreparation, herunder batterisikkerhed og ESD (elektrostatisk afladning)
 • Komplet samling og adskillelse af iPhones. Du vil få udleveret en enhed, som du kan øve dig på – med fuld støtte fra vores erfarne instruktører.
 • Udskiftning af reservedele: skærm, batteri og kabler på iPhone og iPad-enheder af nyere dato. Du vil få hands on erfaring.
 • Introduktion til iOS-enheder og opbygning af disse (Apple Watch undtaget)

Næste GreenMind Academy kursus

Introkursus til iOS-reparation

Startdato: 2. November 2020 kl. 9.00 eller 17. November 2020 kl. 17.00

Adgangskrav
Dette kursus er for alle og kræver ikke forudgående kursus eller kendskab til kursets emner

Antal deltagere:
Maksimum 10 deltagere

Inkluderet i prisen

 • Fri forplejning (sandwich, snacks og sodavand)
 • Certifikat på fuldført kursus
 • Udlevering af professionelt værktøj, som du kan beholde efter endt kursus
 • Adgang til GreenMinds leverandørportal: Du vil kunne handle reservedele og opnå rabat via vores –stordriftsfordele.

Kursuslængde

 • Ugekursus: 5 dage, mandag-fredag kl. 9-16
 • Månedskursus: 9 lektioner, tirsdag og torsdag kl. 17-21

Lokation
Vi afholder alle vores kurser i flotte, lyse lokaler ved vores hovedkontor i København N.

GreenMind Academy
Banevingen 14A
2200 København N

5.499 kr. inkl. moms

Modtag informationer om fremtidige GreenMind Academy kurser

Hvis du udfylder denne formular, så bliver du skrevet op til at modtage info om næste kursus, når datoerne kendes.

Vi er GreenMind

Hos GreenMind er vi eksperter i elektronik. Vi startede i 2009 under navnet iRep. Siden har vi opnået mere end 10 års erfaring med reparation af elektronik og har over 300.000 udførte reparationer bag os. Det gør os til en af de største aktører indenfor reparation af elektronik i Danmark.

Vi er Danmarks største uafhængige reparatør af elektronik og fast reparatør for forsikringsselskaber som Tryg, Topdanmark og Købstædernes Forsikring samt store virksomheder som Bestseller, Arla og Kromann Reumert.

Vores mission er at forlænge levetiden på elektronik og derved undgå unødvendig belastning af miljøet. Vores koncept har udviklet sig og vi tilbyder i dag både reparation samt køb og salg af brugt elektronik. Vi har over 50 ansatte og 6 butikker fordelt rundt omkring i Danmark.