Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Galaxy S23
Læs mere om produktet

Specifikationer

6.1" Skærmstørrelse
Samsung Exynos
5G
Varenummer 101585
    Samsung Galaxy S23
    Udsolgt
    128 GB | Grøn | Som ny
    GreenMind Certificeret
    Vi har købt og solgt mange tusinde elektroniske enheder. Kun dem, der består vores inspektion, tilbydes med GreenMind Certificering. Se certificerings krav her
    Galaxy S23 er ofte købt sammen med
    149 kr.
    1.349 kr.
    button-icon
    Buttiker
    Køb trygt hos GreenMind
    • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
    • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
    • Hurtig levering.
    • Altid 3 års garanti.
    • Det miljøvenlige alternativ.
    • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
    • Produktbeskrivelse

    Samsung Galaxy 23 - Brugt telefon i topklasse!

    Samsung Galaxy S23 er udstyret med den nyeste teknologi og funktioner, der vil imødekomme dine behov. Den har en stor og lysstærk skærm, der giver dig en fantastisk visuel oplevelse. Med sin kraftfulde processor og store mængde hukommelse kan du køre alle dine favorit-apps og spil uden problemer. Samsung Galaxy S23 fås i forskellige farver, herunder sort, hvid, sølv og blå.

    Kameraet på Samsung Galaxy S23 er en sand fornøjelse for fotografering. Uanset om du tager billeder i dagslys eller i svagt lys, vil Galaxy S23 levere skarpe og klare billeder med realistiske farver. Kameraet har en høj opløsning, der sikrer skarpe og detaljerede billeder. Det har også avancerede funktioner som autofokus, optisk billedstabilisering og mulighed for at justere eksponering og hvidbalance. Med Galaxy S23 kan du også optage videoer i høj kvalitet med op til 4K-opløsning. Uanset om du er en professionel fotograf eller bare ønsker at tage flotte billeder til sociale medier, vil kameraet på Samsung Galaxy S23 imponere dig med sin ydeevne og billedkvalitet.

    Batteriets levetid er en vigtig faktor for enhver smartphone-bruger, og Samsung Galaxy S23 skuffer ikke. Den har et kraftigt batteri, der holder dig kørende hele dagen, selv ved intens brug. Du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm, uanset hvor du er. Samsung Galaxy S23 fås i forskellige lagerstørrelser afhængigt af dine behov. Hos GreenMind tilbyder vi Samsung Galaxy S23 med 64 GB, 128 GB og 256 GB lagerkapacitet. Du kan vælge den størrelse, der bedst passer til din opbevaringsbehov og budget. Uanset hvilken størrelse du vælger, kan du være sikker på at have masser af plads til at gemme dine apps, billeder, videoer og filer.

    Vi anbefaler stærkt at købe denne Samsung Galaxy S23, hvis du leder efter en pålidelig, brugt smartphone til en konkurrencedygtig pris. Med dens fremragende stand, garanti og returret, er du sikret en god handelsoplevelse hos GreenMind. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsprodukter og sikre din tilfredshed som kunde. Bestil din Samsung Galaxy S23 i dag og oplev den nyeste teknologi i dine hænder!